Home | Foto's | Het team | Programma & uitslagen | Nieuws & mededelingen | Links | Sponsoren | Gastenboek | Wedstrijdverslagen

Bornerbroek dames 1

Wedstrijdverslagen

Bornerbroek da1 - Dos'19 da1  12-09-2010

Op 12 september 2010 moesten we de eerste competitie wedstrijd in de 4e klas thuis spelen tegen Dos19. In verband met het groot aantal speelster werd besloten dat iedereen vandaag zou spelen. Voor een aantal jonge speelster was dit de eerste kennismaking met de 4e klas. In de eerste 20 minuten was dit ook te merken maar geleidelijk aan ging het steeds beter en dit relateerde in een mooie goal van Mariel 1-0. Dos 19 liet het er niet bij zitten en maakte uit twee snelle aanvallen twee doelpunten.  Door een heel mooi afstandschot van Susan W werd het 2-2 en net voor rust maakte Bianca P er 3-2 van. Dit was de ruststand en op dat moment ook terecht dat we voorstonden. Dos 19 kwam sterk uit de kleedkamers en mede door de fysieke kracht en twee misverstanden in de achterhoede liep Dos 19 uit naar een 3-4. In de laatste 10 minuten hebben we de achterin 1 op 1 gespeeld en hoopten nog op een gelijkspel. De kansen waren er wel maar het zat ons dit keer niet mee en een paar minuten voor het eindsignaal maakte Dos 19 nog een doelpunt.  Eindstand 3-5 voor Dos19.

De Tukkers da1 - Bornerbroek da1   19-09-2010

Wederom met z'n allen afgereisd, en wel naar Albergen. Waar De Tukkers onze tegenstander is. Vol goede moed en strijdlust begonnen wij aan deze wedstrijd. Echter de beginfase was niet goed aan onze kant en al snel keken we tegen een 2-0 achterstand aan. Ook het noodlot trof ons in deze wedstrijd door het uitvallen van Carlijn en Mariel, waarvan Carlijn het slachtoffer werd van een onbezonnen tackle vanachteren over de achterlijn. Gevolg een gebroken enkel en kuitbeen en gescheurde enkelbanden en voor lange tijd uitgeschakeld. Voor rust kwamen we via een goed opgezette aanval op 2-1. De knak kwam echter na rust, toen we er met z'n allen niet helemaal bij waren en knullig tegendoelpunten te verwerken kregen. Toch kregen wij in deze wedstrijd de nodige kansen om te scoren, maar de finesse ontbrak om de bal in het doel te krijgen. Uiteindelijk werd de einduitslag 4-2. Kortom een wedstrijd om snel te vergeten.

Bornerbroek da1 - DTC'07 da1   26-09-2010

Op 26 september 2010 kwam DTC-07 bij ons op bezoek. In het begin werd er door ons rommelig gespeeld. We kregen enkele kansen maar het zat ons niet mee en uit een snelle tegenaanval scoorde DTC-07. Vanaf toen werd er ook rustiger gevoetbald en hadden we veel meer gecontroleerd balbezit en dat leverden ook weer een paar kansen op en uiteindelijk maakte Milou de 1-1. Met vertouwen kwamen we de kleedkamer uit en of we er met de gedachten er niet goed bijwaren was het zo maar in eens 1-2. We lieten de kopjes niet hangen en een mooie aanval die werd opgezet vanaf het middenveld werd mooi afgerond door Yvonne 2-2. Ook nu gingen we net als in de eerste thuiswedstrijd achterin 1 tegen e spelen en dit keer hadden we het geluk met ons. Uit een mooie corner maakte Aniek 3-2 en dit was ook de eindstand.

Quick'20 da1 - Bornerbroek da1   03-10-2010

Op 4 oktober 2010 gingen we naar de Boeskoolstad. We moesten aantreden tegen Quick 20 dames 1.

Na een goede warming up begonnen we aan de wedstrijd en vanaf het begin liep het al goed. Echter door een onoplettendheid van de achterhoede scoorde Quick 20  1-0.  Vervolgens maakten we in enkele minuten 3 goals. De goals ontstonden door mooi combinatie voetbal vanuit de achterhoede, middenveld en voorhoede. We gingen rusten met een 2-3 stand. Na de rust een aantal omzettingen gedaan en daar moest kennelijk een aantal mensen nog aan wennen en Quick 20 maakte daar gebruik van en het werd 3-3. Kennelijk vonden de dames dat het nu mooi geweest was en liepen we uit naar een eindstand van 4-10. De goals ontstonden door afstandschoten en snelle combinatie en snelle aanvallen.

Bornerbroek da1- Quick'20 da2   10-10-2010

Na een dikke overwinning vorige week op Quick dames 1, stond de vandaag de wedstrijd tegen Quick dames 2 op het programma. Wetende dat dames 2 beter is dan dames 1, wisten we dat we van begin af aan goed aan de wedstrijd moesten beginnen. We begonnen de wedstrijd goed. Bornerbroek had veel balbezit en de bal werd goed rondgespeeld. Helaas werden er weer kansen gemist. Bornerbroek was in het begin de betere ploeg en dit leidde na een kwartier tot een doelpunt. De laatste twintig minuten werd het spel iets minder, waardoor Quick iets meer in balbezit kwam. Bornerbroek probeerde toch te voetballen. Dit resulteerde in een mooi doelpunt door Bianca Perik. Een mooi afstandschot. We gingen met onze koppies omhoog de kleedkamer in. Het was een prima eerste helft. Toen begon de tweede helft. De tweede helft was rommelig. Quick was veel aan de kant van Bornerbroek. Bornerbroek moest het vooral hebben van counters. Door de counters kregen we kansen, maar deze werden niet afgerond. Ook Quick kreeg de tweede helft veel kansen. Door een goed keepende Mariel hebben we de voorsprong kunnen behouden. Weer een overwinning en op naar Wierden!

Wierden da1 - Bornerbroek da1   17-10-2010

Vandaag een belangrijke wedstrijd voor de dames van Bornerbroek. Belangrijk omdat we tegen de koploper moesten, maar ook omdat we revanche wilden nemen na de onverdiende nederlaag van vorig jaar. We hadden wat goed te maken. Bornerbroek begon de wedstrijd meteen goed. Na minder dan een minuut stond het al 1-0 voor Bornerbroek. Door een misser van de verdediging van Wierden kon Yvonne namens Bornerbroek onderscheppen en de 0-1 op het bord zetten. Eigenlijk was het spel na de aftrap na het doelpunt voor Wierden. Bornerbroek speelde onrustig. Ook waren ze te laat bij de tegenstander. Wierden speelde wel goed samen. Hierdoor kon Wierden 2 keer scoren en stond het 2-1 voor Wierden. Gelukkig kon Margo wat terug doen vlak voor rust. Ze scoorde een fantastisch doelpunt van afstand. Gelukkig gingen we met een 2-2 ruststand de kleedkamer in! In het begin van de tweede helft speelde Bornerbroek beter. Wel was het aanvallend nog te onrustig. De opbouw en afronden van de kansen ging te onrustig. Hierdoor konden we niet op voorsprong komen. Aan het eind van de tweede helft kwam Wierden steeds meer voor de goal van Bornerbroek. Een doelpunt hing in de lucht. Wierden wist dan ook nog 2 keer te scoren. Hierdoor was de eindstand 4-2 in het voordeel van Wierden.

Bornerbroek da1 - Ud Weerselo da1   31-10-2010

Na de off-day van vorige week tegen La Premiere gingen moesten we vandaag weer aan de bak tegen Ud Weerselo. Ud Weerselo, die een plek onder ons stond, was een gelijkwaardige tegenstander. We moesten daarom van begin af aan fel beginnen en rustig voetballen. We begonnen de wedstrijd heel goed. Er wordt goed gespeeld. Er stond echt een team wat elkaar op zocht en er was niemand die voor eigen succes ging. Er onstonden daardoor hele mooie aanvallen. Wat andere wedstrijden nog wel eens niet lukte, ging vandaag heel goed. De meesten kansen die we kregen werden ook afgemaakt. Hierdoor hadden we in de rust al een 6-1 voorsprong te pakken. Verder speelde onze keepster ook een prima wedstrijd. De tweede helft werd het allemaal wat minder. We konden elkaar moeilijk vinden, waardoor we weinig kansen kregen. Ud Weerselo had meer balbezit, maar kon niet echt gevaarlijk worden. Het laatste kwartier ging beter en toen scoorden we ook nog 2 keer, waardoor er een een eindstand van 8-1 op het scorebord stond. Als wij elke wedstrijd spelen zoals vandaag de eerste helft, kunnen we van iedereen winnen. En daar gaan we dan ook voor. Volgende week de wedstrijd tegen Glanerbrug da2.